Severinus Hulst 2/4

(Persoonlijk) begeleider intensieve zorg, Hulst 2-4

(Persoonlijk) begeleider intensieve zorg, Hulst 2-4

Voor ons woonhuis Hulst 2-4 zijn wij op zoek naar een persoonlijk begeleider intensieve zorg voor 20-36 uur per week. 

Wie zoeken wij?
 
Ben jij een enthousiaste, harde werker en op zoek naar een fijne werkplek met een fijn team wat constant in ontwikkeling is? Vind jij het prettig om open te communiceren met collega's en het beste in elkaar naar boven te halen? Dan ben jij de collega die wij zoeken. 

Wat ga je doen? 
Hulst 2-4 is een woongroep waar complexe zorg geboden wordt. Op Hulst 2-4 wonen 7 mannen en 5 vrouwen met een matige tot ernstige verstandelijke beperking. Naast hun verstandelijke beperking is er bij veel van onze cliënten ook sprake van een autismespectrumstoornis, hechtingsproblematiek, epilepsie en zijn sommigen ouder wordend. Dit maakt dat onze cliënten weleens moeilijk verstaanbaar gedrag kunnen vertonen. 

Het team van Hulst 2-4 werkt hard aan een zo veilig mogelijk woonklimaat en gelooft in het stimuleren van eigen regie waar dat mogelijk is, middels een warme overtuiging. 

Er is een intensieve samenwerking met wettelijk vertegenwoordigers, dagbesteding en ondersteunende diensten. Zo proberen we uit elke dag het beste voor de cliënt te halen. Binnen Hulst 2-4 werken we met 7- en 8-uurs diensten en kom je te werken in een fantastisch team, met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. 

Om cliënten de intensieve zorg te kunnen bieden die onze cliënten nodig hebben, streven wij naar een eerlijke en open communicatie en goede samenwerking binnen het team. Als persoonlijk begeleider is het van belang klein te kijken. Met jouw proactieve houding ga je op zoek naar de vraag van de cliënt. Daarnaast creëer je een veilige basis met rust en vertrouwen en bied je onvoorwaardelijke, liefdevolle zorg aan de cliënt. Cliënten geven vaak bij ons aan: we zijn lief, maar ook duidelijk. 

Wat hebben we nodig?
Zorg je vanuit je hart en ga je altijd uit van het geluk van de cliënt? Ben je flexibel, heb je inlevingsvermogen en ben je in staat om écht naar de cliënt te kijken en er onvoorwaardelijk voor hem of haar te zijn? Je kunt met een afgeronde verpleegkundige, maatschappelijke zorg opleiding (minimaal niveau 4) of HBO Sociale studies of pedagogiek aan de slag als persoonlijk begeleider. Voor de functie begeleider is minimaal niveau 3 vereist. We zijn op zoek naar iemand die, net als ons, plezier heeft in zijn werk en een goed gevoel voor humor heeft. 

Salaris en meer 
Severinus zet volle bak in op jouw welzijn en vitaliteit met de Severinusdagen en ons leerplein. Omdat er soms iets gebeurt wat je niet alleen kan en wil oplossen, is er een gestructureerd vangnet. Omdat jij tussen de 20-36 uur per week met enthousiasme op de werkvloer staat, kun je rekenen op:  

  • een brutomaandsalaris van maximaal € 3.861,- op basis van een fulltime werkweek (cao gehandicaptenzorg FWG45 als persoonlijk begeleider en FWG40 als begeleider). In juni en december 2024 komt er nog eens 2% bovenop!
  • een eindejaarsuitkering van 8,33% van je brutojaarsalaris. 
  • 8% vakantiegeld 144 vakantie-uren als je 36 uur per week werkt.  
  • 57 uur Balansverlof per kalenderjaar als je 36 uur per week werkt.  
  • een rooster afgestemd op je leven met ochtend-, middag-, en avonddiensten.  
  • Wij bieden een groot aantal vacatures een vast contract aan. We hebben namelijk vertrouwen in een langdurige samenwerking.
  • toeslagen voor onregelmatige en weekenddiensten. 
  • een reiskostenvergoeding van € 0,16 cent per kilometer. 
  • onbeperkt toegang tot het online leerplatform met onder andere e-learnings over de Wet Zorg en Dwang, medicatie of fysieke trainingen zoals weerbaarheid. 
  • oneindig veel mogelijkheden om je te specialiseren in de doelgroep via de Severinus Academie. 
  • een pensioenregeling bij Pensioenfonds Zorg & Welzijn, waarbij Severinus 12,9% van de premie betaalt. 
  • een fietsplan, pc-plan en een bijdrage voor je sportabonnement. 

Wil je meer lezen over je arbeidsvoorwaarden? Kijk dan hier.  

Interesse? 
Heb je vragen of wil je een keer komen kijken, neem dan gerust contact op met Barbera Koops, teammanager via telefoonnummer: 0621875778.

Sfeer proeven op afstand? Luister onze podcast!
Ben je benieuwd naar verhalen van de werkvloer? Of zou je graag eens sfeerproeven? In onze podcast-serie ‘Werken bij Severinus’ vertellen enkele medewerkers over hun baan. Zo krijg je de mogelijkheid om Severinus te leren kennen. En als extra bonus maak je vast eens kennis met enkele cliënten. Je luistert de podcast hier: https://anchor.fm/severinus

Goed om te weten

  • Kom je bij ons werken? Dan is het overleggen van een Verklaring Omtrent gedrag (VOG) verplicht en checken we het IGJ register.
  • We werven zowel intern als extern. Interne kandidaten hebben bij gelijke geschiktheid voorrang in de procedure;
  • Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Referentienummer:

446639789

Vacaturetype / functietype:

Contract

Werkuren:

Parttime

Werkdagen:

Wisselende diensten

Vacatureniveau:

MBO 4

Vacaturetype:

zorggerelateerde functies

Aantal uur:

Tot 36 uur

Vakgebied:

Wonen

Subcategorie:

EVB
MVB

Kantooradres:

Platanenlaan 28 5507 MD Veldhoven

Locatie: