Severinus Honk 3/5

(Persoonlijk) begeleider intensieve zorg,

(Persoonlijk) begeleider intensieve zorg, Honk 3-5

Voor ons woonhuis Honk 3/ 5 zijn wij met op zoek naar een (persoonlijk) begeleider intensieve zorg, verschillende contracturen zijn bespreekbaar.

Wat ga je doen?
Binnen Honk 5 wonen 6 bewoners in de leeftijd van 35 tot 55 jaar. Zij hebben allen een matige tot ernstige verstandelijke beperking. Als begeleiding zorg jij ervoor dat hun dag gestructureerd wordt. De bewoners op Honk 5 kunnen allemaal praten, het is daarom erg belangrijk dat de verbale communicatie individueel wordt afgestemd. Verder is het belangrijk dat je geduld hebt, creatief om kunt gaan met lastige situaties.

Honk 3 is een woonhuis wat behoort tot de specifieke zorg EVB. De leeftijd van bewoners varieert tussen de 15 en 64 jaar. Bewoners beschikken over een goede dosis humor op hun eigen manier. De bezetting in huis bestaat uit 2 vroege diensten en 2 late diensten. Er is een grote diversiteit in begeleidingsstijl nodig en aanwezig. Klein kunnen kijken en zien wat de bewoner vraagt doormiddel van zijn/haar gedrag is een specifiek aspect waar wij goed in zijn. Iedere dag verloopt anders, waardoor je moet kunnen schakelen en dus flexibel moet kunnen zijn. Je werkt binnen Honk 5 maar je bent ook inzetbaar op binnen Honk 3. De combinatie van het woonhuis Honk 3 en 5 maakt dit huis bijzonder speciaal.

Wat we nodig hebben
De bewoners van Honk 5 hebben veel baat bij duidelijkheid en structuur. Het is erg belangrijk je in de bewoners te verdiepen en je begeleidingsstijl daar op af te stemmen. Een vriendelijke, maar duidelijke benadering geeft de bewoner vertrouwen in zichzelf en de begeleider. Op het woonhuis maken we onder andere gebruik van picto’s, signaleringsplannen en mindmaps. Om steeds de balans te vinden tussen keuzes maken met en voor de bewoners is het belangrijk dat je flexibel bent. Je werkt vanuit een duidelijke visie en een goed zelfbeeld in je mogelijkheden en onmogelijkheden zodat je op het juiste moment ondersteuning vraagt aan collega’s om de zorg te delen. Dit vraagt om een begeleider die kan samen werken vanuit een open werkhouding waarin je persoonlijke begeleidersrol goed tot zijn recht komt. 

De bewoners van Honk 3 zijn veelal op zichzelf gericht. 1 op 1 activiteiten zijn om die reden veelal de vraag van de bewoner. Deze momenten kunnen kleine, korte momenten zijn maar ook van langere duur zijn. Jij als begeleider zult hierin het initiatief moeten nemen.

Wat neem je mee?
Ben jij diegene die onze bewoners een betrouwbare omgeving kan bieden. Durf jij ons kritische vragen te stellen om zo samen de kwaliteit van zorg voor de bewoners van Honk 3-5 te vergroten, schroom dan niet om eens een kijkje te komen nemen en deze uitdaging aan te gaan.  Heb jij een diploma begeleider, verpleegkunde, maatschappelijke zorg (niveau 4), Sociale studies of pedagogiek en wil je jezelf verder ontwikkelen? Ga dan met ons enthousiast de uitdaging aan.

Wat bieden wij? 
Wij bieden een uitdagende functie binnen een huis en team waarin jij maar ook de bewoner zichzelf mag en kan zijn. Er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Diverse contracturen zijn bespreekbaar. De werktijden zijn tussen 7.30 uur en 22.30 uur met 7,5 en 8 uurs diensten. De arbeidsvoorwaarden zijn conform cao Gehandicaptenzorg. De functie van begeleider wordt gewaardeerd in FWG 40, de functie van persoonlijk begeleider wordt gewaardeerd in FWG 45. Wij bieden een groot aantal vacatures een vast contract aan. We hebben namelijk vertrouwen in een langdurige samenwerking. Startdatum: in overleg.

Interesse?
Wil je meer informatie of de sfeer komen proeven van dit gezellige woonhuis? Dan kun je contact opnemen met Patrick Alvares, teammanager of met het woonhuis. Dit kan via het telefoonnummer 040 258 62 17. We ontvangen jouw reactie graag uiterlijk 2 mei a.s. via onderstaande sollicitatieknop. 

Goed om te weten:

  • Zijn we een match? Dan is het overleggen van een Verklaring Omtrent gedrag (VOG) verplicht en checken we het IGJ register.
  • We werven zowel intern als extern. Interne kandidaten hebben bij gelijke geschiktheid voorrang in de procedure.
  • Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Referentienummer:

174096913

Vacaturetype / functietype:

Contract

Werkuren:

Parttime

Werkdagen:

Wisselende diensten

Vacatureniveau:

MBO 4

Vacaturetype:

zorggerelateerde functies

Aantal uur:

Tot 36 uur

Vakgebied:

Wonen

Subcategorie:

EVB
MVB

Contactpersonen:

Wendy Stroosma

tel.: 040 258 62 17

Kantooradres:

Platanenlaan 28 5507 MD Veldhoven

Locatie: