Severinus Platanenlaan 50/52

(Persoonlijk) begeleider, Platanenlaan 50-52

(Persoonlijk) begeleider, Platanenlaan 50-52

Voor ons woonhuis: Platanenlaan 50-52 zijn wij op zoek naar een (persoonlijk) begeleider. Uren kunnen in overleg worden afgesproken.

Maak kennis met ons woonhuis
Op Platanenlaan 50-52 wonen 13 bewoners met een zeer ernstige verstandelijke beperking in de leeftijdscategorie van 18 tot 80 jaar. Naast de grote diversiteit in leeftijd is er ook een diversiteit in bijkomende beperkingen bij onze bewoners. Autisme, epilepsie, dementie, doofheid zijn hiervan de belangrijkste voorbeelden. De ondersteuning is daardoor zowel op begeleiding als op verzorging gericht. Op gebied van communicatie maken we gebruik van diverse ondersteunende systemen.

Wat we nodig hebben
Onze bewoners zijn op zoek naar een begeleider die weet hoe hij of zij sfeer kan maken en humor in kan zetten waar de bewoners enorm van genieten. Een begeleider met geduld, die klein kan kijken en hiermee in kan spelen op de behoefte van de bewoners. Je probeert hen te begrijpen en je in te leven in ieder individu en accepteert ieders eigenheid. Door middel van goede communicatie en een enthousiaste houding ben je in staat om collega's en wettelijk vertegenwoordigers mee te nemen in jouw streven naar een zo optimaal mogelijke kwaliteit van zorg en het geluk van de bewoner.

Wat bieden wij?

  • Een dynamische werkomgeving waar je uitgedaagd wordt je kennis direct praktisch te maken en het beste uit jezelf en je collega’s te halen.
  • Severinus vindt je loopbaanontwikkeling belangrijk, dus aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling is zeker aanwezig.
  • De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Gehandicaptenzorg. Afhankelijk van diplomering en ervaring word je als begeleider ingedeeld binnen functieschaal 40 en als persoonlijk begeleider binnen functieschaal 45;
  • Een reiskosten vergoeding;
  • Een eindejaarsuitkering;
  • Een bijdrage in de pensioenregeling;
  • Je kunt deelnemen aan bedrijfsfitness, PC en fietsplan;
  • In eerste instantie start je voor minimaal 7 maanden, daarna kom je in aanmerking voor een contract voor onbepaalde tijd.

Wat neem je mee?
Heb jij een afgeronde verpleegkundige of maatschappelijke zorg opleiding (minimaal niveau 3), Sociale studies of pedagogiek? Heb jij kennis en/of ervaring met mensen met een ernstig verstandelijke beperking en beschik je over de juiste communicatieve vaardigheden? Ben jij die enthousiaste collega, die samen met het team streeft naar kwaliteit van zorg en het geluk van de bewoner? En kun je de zorg voor een of meerdere bewoners coördineren als persoonlijk begeleider? Dan ben jij degene waarnaar wij op zoek zijn!

Interesse?
Kom gerust een keer kennis maken met het team en de bewoners! Voor meer informatie kun je contact opnemen met Sylvia de Jong, teammanager via telefoonnummer: 06 291 23 772 of e-mailadres: Sylvia.de.Jong@severinus.nl. We ontvangen je reactie graag uiterlijk 2 mei a.s. via onderstaande sollicitatieknop. 

Sfeer proeven op afstand? Luister onze podcast!
Ben je benieuwd naar verhalen van de werkvloer? Of zou je graag eens sfeerproeven? In onze podcast-serie ‘Werken bij Severinus’ vertellen enkele medewerkers over hun baan. Zo krijg je – geheel coronaproof – tóch de mogelijkheid om Severinus te leren kennen. En als extra bonus maak je vast eens kennis met enkele cliënten. Je luistert de podcast hier: https://anchor.fm/severinus

Goed om te weten

  • Kom je bij ons werken? Dan is het overleggen van een Verklaring Omtrent gedrag (VOG) verplicht en checken we het IGJ register.
  • We werven zowel intern als extern. Interne kandidaten hebben bij gelijke geschiktheid voorrang in de procedure;
  • Acquisitie wordt niet op prijs gesteld

Referentienummer:

950028343

Vacaturetype / functietype:

Contract

Werkuren:

Parttime

Werkdagen:

Wisselende diensten

Vacatureniveau:

MBO 3
MBO 4

Vacaturetype:

zorggerelateerde functies

Aantal uur:

Tot 32 uur

Vakgebied:

Wonen

Subcategorie:

EMB
EVB

Kantooradres:

Platanenlaan 28 5507 MD Veldhoven

Locatie: