Severinus Roost 8/10

Coördinerend begeleider, Kind & Jeugd

Coördinerend begeleider, Kind & Jeugd

Het woonhuis is in transitie om van een woonhuis met ouder wordende bewoners over te gaan naar een woonhuis voor kind & jeugd in combinatie met een ernstige verstandelijke beperking en complex gedrag. Ons doel is om dit eind 2025 te realiseren. Omdat goed werk tijd nodig heeft, zijn we al druk bezig met het treffen van voorbereidingen zoals het aanpassen van het woonhuis en de screening van nieuwe bewoners. Aan een kant van het woonhuis komen in september 2024 al de eerste kinderen te wonen. We kijken hierbij graag naar individuele zorgvragen en de fase waarin de bewoner zich bevindt. Zodat we hier onze begeleidingsstijl op kunnen aanpassen. 

Kennis vergaren, delen en continu bijscholen is hierin een belangrijk onderwerp. Heb jij zin om met ons te bouwen aan een nieuw woonhuis, hierin voorbereidingen te treffen, zoals het aanpassen van het woonhuis en het door ontwikkelen van het team, continu te leren en andere collega’s hierin mee te nemen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?
Als coördinerend begeleider (intern is de functie bekend als regiebegeleider) ondersteun je een team bij de zorgverlening en bij complexe begeleidingssituaties. Daarnaast verleen je ook zelf directe zorg aan de bewoners en werk je aan beide kanten van het woonhuis. Het is aan jou om samen met het team de kwaliteit en veiligheid in de zorg, zowel voor bewoners als medewerkers, te bewaken. Je draagt bij aan de ontwikkeling van het team en de individuele deskundigheid van medewerkers, gericht op de kwaliteit van zorg. Hierbij ben je de steun en toeverlaat van de Teammanager, die hiërarchisch gezien verantwoordelijk is voor de (persoonlijke) ontwikkeling van de teamleden.

Salaris en meer
Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers vitaal en gelukkig zijn, naast leuke activiteiten bieden wij diverse trainingen en tools aan die bijdragen aan jouw werkgeluk. Maar ook als er soms iets gebeurt wat je niet alleen kan en wil oplossen, helpen we je daarbij. Omdat jij minimaal 28 uur met enthousiasme op de werkvloer staat, kun je rekenen op:

  • een bruto maandsalaris van maximaal €4264 op basis van een fulltime werkweek (cao gehandicaptenzorg FWG50). In juni en december komt hier nog eens 2% bovenop!
  • een eindejaarsuitkering van 8,33% van je bruto jaarsalaris.
  • 8% vakantiegeld en 144 vakantie- en 57 balans verlofuren per kalenderjaar als je 36 uur per week werkt.
  • een rooster afgestemd op je wensen met ochtend-, middag-, en avonddiensten.
  • wij bieden bij een groot aantal vacatures een vast contract aan. We hebben namelijk vertrouwen in een langdurige samenwerking.
  • toeslagen voor onregelmatige en weekenddiensten.
  • een reiskostenvergoeding van 0,16 cent per kilometer.
  • oneindig veel mogelijkheden om je te specialiseren via de Severinus Academie en het online leerplein maar ook externe trainingen om jezelf beter te leren kennen. Zoals bijvoorbeeld de methode: Meer Mens.
  • een pensioenregeling bij Pensioenfonds Zorg & Welzijn waarbij Severinus 12,9% van de premie betaalt.
  • Een fiscaal interessante regeling, waarbij je brutoloon of vakantiedagen kunt inzetten voor deelname aan het fiets-, pc, telefoon- of fitnessplan.

Wil je meer lezen over je arbeidsvoorwaarden? Kijk dan hier.

Je talent en de rest
Jij kan als geen ander de vraag achter het gedrag van de bewoner achterhalen en zorgt voor een gevoel van veiligheid door nabij te zijn. Dat betekent de ene keer grenzen aangeven, dan weer liefdevolle zorg bieden en vooral voorspelbaar zijn. Je weet op een ontwikkelingsgerichte manier te werken welke bijdraagt aan de ontwikkeling, zelfredzaamheid en het verbeteren van de vaardigheden die van toepassing zijn op school. Je komt het best tot je recht in een dynamische omgeving en vind het leuk om activiteiten te organiseren waarbij er ruimte is voor spelen en beweging zowel binnen als buiten. Verder zien we je graag op het woonhuis als je: 

  • minimaal een hbo-opleiding hebt, bijvoorbeeld in de pedagogiek of zorg.’
  • in het bezit bent van een SKJ-registratie.
  • minimaal 2 jaar ervaring hebt met coördinerende/coachende taken.
  • ervaring hebt met de doelgroep en complex gedrag, bijvoorbeeld in de gehandicaptenzorg, een kinderopvang, jeugdinstelling of naschoolse opvang.
  • in tijdelijkheid affiniteit hebt met ouder wordende bewoners!

Werken bij Severinus
Elke dag leren we van en met elkaar. Tel daar 60 jaar ervaring bij op in het begeleiden van ‘het gewone leven’ voor mensen met een verstandelijke beperking. Dan krijg je de veilige omgeving van Severinus, waar je écht contact maakt tijdens een zinvolle invulling van de dag. We zijn letterlijk dichtbij, in de wijk of in het winkelcentrum. En ook figuurlijk, omdat we jou en alle bewoners écht goed leren kennen. Zo weten we wat je nodig hebt en vertrouwen we blindelings op elkaar. Met een frisse blik en positieve instelling denken we altijd in mogelijkheden en oplossingen. Problemen en beperkingen zijn er namelijk al genoeg. Maak samen met Severinus van elke dag iets moois.

Samen met je team
Het team wordt opnieuw samengesteld en jij draagt hier graag je steentje aan bij. Je voert sollicitatiegesprekken en weet precies wat je nodig hebt om een mooi team samen te stellen. Zo kun je samen gaan bouwen aan een veilige omgeving voor de kinderen waarbij ze de kans krijgen om zich verder te ontwikkelen. Je motiveert elkaar om elke keer dat stapje extra te zetten voor de bewoners. Zo haal je het maximale uit de dag. Met humor en eerlijke, opbouwende feedback kijk je met je collega’s naar je handelen en het resultaat. Zó blijven we kritisch, zodat we steeds betere begeleiding bieden én nieuwe dingen blijven proberen. Je werkt multidisciplinair samen met onder andere verwanten, vrijwilligers, logopedisten en gedragskundige.

Solliciteer naar je droombaan
Solliciteer uiterlijk 9 mei naar je nieuwe baan als coördinerend begeleider gehandicaptenzorg kind & jeugd in Veldhoven. Jouw kans om je in te zetten voor deze bijzondere, pure doelgroep. Binnen enkele werkdagen word je gebeld door Severinus. Houd je telefoon in de gaten. De gesprekken zijn gepland op 24 mei in de ochtend. 

Liever eerst iets vragen? Bel of app Chris van Alst via: 0629126915.

Severinus werft deze nieuwe collega zelf. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Referentienummer:

495322614

Vacaturetype / functietype:

Contract

Werkuren:

Fulltime
Parttime

Werkdagen:

Wisselende diensten

Vacatureniveau:

HBO

Vacaturetype:

zorggerelateerde functies

Aantal uur:

Tot 36 uur

Vakgebied:

Wonen

Subcategorie:

EVB

Kantooradres:

Platanenlaan 28 5507 MD Veldhoven

Locatie: