Severinus Brinkvliet

Begeleider dagbesteding, Brinkvliet

Begeleider dagbesteding, Brinkvliet

Maak kennis met Brinkvliet
Brinkvliet biedt dagbesteding aan (interne en externe) cliënten met een matig tot ernstig verstandelijke beperking. Bij meerdere cliënten is sprake van complex gedrag en een intensieve ondersteuningsvraag. De dagbesteding wordt geboden in 5 groepen verdeeld over 4 locaties. Hier worden activiteiten aangeboden in zowel kleine groepjes als individueel. Er is veel variatie mogelijk van o.a. snoezelen, muziek, fietsen en wandelen tot ontwikkelingsgericht en arbeidsmatig werk. De begeleiding is continue afgestemd op de behoeften, de alertheid en mogelijkheden van de cliënt. Dit gebeurt in nauwe samenwerking met het netwerk van de cliënten en betrokken disciplines.

Binnen Brinkvliet 1 staat de individuele vraag van de cliënten centraal. De groep bestaat uit zowel jongere als oudere cliënten. Brinkvliet 1 kenmerkt zich door herkenbaarheid en voorspelbaarheid. Complex gedrag kan voorkomen in verschillende vormen. Veiligheid en sfeer vormen de basis om van daaruit activiteiten te kunnen ondernemen.

Binnen Brinkvliet 2 staat afwisseling tussen fysiek inspannende en ontspannende activiteiten centraal. Brinkvliet 2 is een groep met energieke jongere cliënten die het nodig hebben om fysiek uitgedaagd te worden, afgewisseld met de nodige ontspanning.

Binnen Brinkvliet 3 staan structuur en de sociale contacten binnen de groep centraal. De groep bestaat uit zowel jongere als oudere cliënten. Vanuit de individuele vraag van de cliënten worden zij ondersteunend om deel te nemen aan groepsactiviteiten.

Binnen Brinkvliet 4 staan de individuele ontwikkeling en eigen regie van de cliënten centraal. Brinkvliet 4 is een kleinere groep jongere cliënten. Activiteiten richten zich op het leren en vinden veelal in gezamenlijkheid plaats.

Brinkvliet 5 is een in april nieuw opgestarte groep. De groep richt zich op de jongere cliënten, waarbij de individuele ontwikkeling en eigen regie centraal staan. Activiteiten richten zich op het actief en ontspannend bezig zijn en vinden veelal in gezamenlijkheid plaats.

Je talent en de rest
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die beschikt over de nodige kennis en ervaring op het gebied van ontwikkeling en complex gedrag. Wij verwachten dat je kleine signalen van de cliënt herkent en hierop kan inspelen. Je schept voorwaarden, zodat de cliënt zich veilig voelt en gaat professioneel om met moeilijke situaties. Daarnaast vragen we flexibele inzetbaarheid, creativiteit wat betreft denkwijze en een goede fysieke conditie. Een rustige basishouding, hoge mate van alertheid, goede communicatieve vaardigheden, openheid, zelfreflectie en zelfstandigheid zijn van essentieel belang.

Dankzij jouw ervaring met de doelgroep kun je zelfstandig aan de slag binnen de vastgestelde kaders van het ondersteuningsplan. Hierbij informeer en instrueer je jouw collega’s met betrekking tot de uitvoering als het gaat om cliënten waar jij verantwoordelijk voor bent.

Binnen de groepen van de Brinkvliet werk je zowel zelfstandig als nauw samen met je collega's. Hierbij ben je minimaal inzetbaar binnen twee groepen. Verder heb je:

  • minimaal een niveau 3 opleiding richting de zorg in combinatie met ervaring op het gebied van activiteitenbegeleiding.

Salaris en meer
Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers vitaal en gelukkig zijn, naast leuke activiteiten bieden wij diverse trainingen en tools aan die bijdragen aan jouw werkgeluk. Maar ook als er soms iets gebeurt wat je niet alleen kan en wil oplossen, helpen we je daarbij. Omdat jij tussen 24-32 uur met enthousiasme op de werkvloer staat, kun je rekenen op:

  • een bruto maandsalaris van maximaal €3294 op basis van een fulltime werkweek (cao gehandicaptenzorg FWG35). In juni en december komt hier nog eens 2% bovenop!
  • een eindejaarsuitkering van 8,33% van je bruto jaarsalaris.
  • 8% vakantiegeld en 144 vakantie- en 57 balans verlofuren per kalenderjaar als je 36 uur per week werkt.
  • een rooster afgestemd op je wensen met dagbesteding.
  • wij bieden bij een groot aantal vacatures een vast contract aan. We hebben namelijk vertrouwen in een langdurige samenwerking.
  • een reiskostenvergoeding van 0,16 cent per kilometer.
  • oneindig veel mogelijkheden om je te specialiseren via de Severinus Academie en het online leerplein maar ook externe trainingen om jezelf beter te leren kennen.
  • een pensioenregeling bij Pensioenfonds Zorg & Welzijn waarbij Severinus de helft  van de premie betaalt.
  • Een fiscaal interessante regeling, waarbij je brutoloon of vakantiedagen kunt inzetten voor deelname aan het fiets-, pc, telefoon- of fitnessplan.

Wil je meer lezen over je arbeidsvoorwaarden? Kijk dan hier.

Werken bij Severinus
Elke dag leren we van en met elkaar. Tel daar 60 jaar ervaring bij op in het begeleiden van ‘het gewone leven’ voor mensen met een verstandelijke beperking. Dan krijg je de veilige omgeving van Severinus, waar je écht contact maakt tijdens een zinvolle invulling van de dag. We zijn letterlijk dichtbij, in de wijk of in het winkelcentrum. En ook figuurlijk, omdat we jou en alle bewoners écht goed leren kennen. Zo weten we wat je nodig hebt en vertrouwen we blindelings op elkaar. Met een frisse blik en positieve instelling denken we altijd in mogelijkheden en oplossingen. Problemen en beperkingen zijn er namelijk al genoeg. Maak samen met Severinus van elke dag iets moois.

Solliciteer naar je droombaan
Solliciteer uiterlijk 20 mei naar je nieuwe baan als begeleider dagbesteding in Veldhoven. Jouw kans om je in te zetten voor deze bijzondere, pure doelgroep. De gesprekken zullen plaatsvinden in de week van 27 mei. 

Liever eerst iets vragen? Bel of app Chris van Alst via: 0629126915.

Severinus werft deze nieuwe collega zelf. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Referentienummer:

753358332

Vacaturetype / functietype:

Contract

Werkuren:

Parttime

Werkdagen:

Dag

Vacatureniveau:

MBO 3
MBO 4

Vacaturetype:

zorggerelateerde functies

Aantal uur:

Tot 32 uur

Vakgebied:

Dagbesteding

Subcategorie:

EVB
MVB

Kantooradres:

Platanenlaan 28 5507 MD Veldhoven

Locatie: